Studievalg Danmark

Nina fra Kunsthistorie - Lyden af Studievalg

May 26, 2022 Studievalg Danmark Episode 20
Studievalg Danmark
Nina fra Kunsthistorie - Lyden af Studievalg
Show Notes

Studievalg Danmark har samarbejdet med Kirstine og Frederikke omkring to podcasts, som de gerne ville producere i forbindelse med deres eksamensprojekt. Dette samarbejde er der kommet to rigtigt gode podcasts ud af. De beskriver selv projektet således:

Hej! Vi hedder Kirstine og Frederikke, og vi står bag podcasten "Lyden af Studievalg", hvor vi snakker om alle de ting DU nok tænker på inden dit valg af studie Vi afmystificerer vores fælles fordomme og gør dit studievalg lettere med en øl i hånden og et grin i mundvigen. Til dagligt læser vi kunsthistorie på 4. semester på Århus Universitet og arbejder på café og bosted - og ellers hygger vi bare. Vi håber, du vil lytte med!

I det første afsnit af Lyden af Studievalg snakker vi med Nina Frigg, som læser kunsthistorie på Aarhus universitet. Vi snakker med hende om de fordomme der er omkring kunsthistorie. Dette i et forsøg på at afmystificere det at starte på studie. På vores Instagram @lydenafstudievalg kan I se nogle "behind the scenes", fra da vi havde Nina på besøg, samt den famøse tegning der bliver omtalt i afsnittet.

God lytter!