Studievalg Danmark

Samfundsfaglige uddannelser på AAU - Kan man uddanne sig til at blive problemknuser?

December 14, 2021 Studievalg Danmark Season 1 Episode 18
Studievalg Danmark
Samfundsfaglige uddannelser på AAU - Kan man uddanne sig til at blive problemknuser?
Show Notes

Hvad kendetegner en samfundsfaglig uddannelse? Hvordan er det at studere på Aalborg Universitet med deres tilgang til gruppearbejde? Og hvordan er studiemiljøet på AAU?

I dette afsnit møder du to unge studerende: Johanne, der læser Politik og Administration og Valentin, som læser Sociologi. De læser to forskellige samfundsfaglige uddannelser på AAU, men hvor er forskellene og er der nogle ligheder?

Vi har inviteret dem indenfor i studiet til en samtale om deres uddannelser. De fortæller blandt andet om deres tanker, inden de valgte uddannelse - og hvad de synes er spændende ved at læse netop deres uddannelse.

"Det kan være virkelig hårdt arbejde, men man lærer bare så meget i forhold til at bygge et projekt op hvilket er efterspurgt ude på arbejdsmarkedet. Du kan se et problem og så løse det."

Lyt med, når Johanne og Valentin tager os med ind i hverdagen for en studerende, fortæller om generelle træk ved en samfundsfaglig uddannelse på Aalborg Universitet, og hvad der gør netop deres uddannelse enestående og spændende. Johanne og Valentin fortæller blandt andet om hvordan en typisk uge ser ud, og hvad de elsker ved at gå på deres studie.

Vi får snakket om fremtidsmuligheder, virksomhedspraktik og karriereveje og meget mere.

Kort sagt kan du blive klogere på, hvordan livet set ud for studerende på en samfundsfaglig uddannelse ved Aalborg Universitet.

Lyt med og lad dig inspirere her: 

Gæster i studiet er:
Johanne Hansen Baadsgaard, læser Politik og Administration på Aalborg Universitet og Valentin Hammershøi, læser 

Værter:
Silas Lauritsen og Morten Colbert - Studie- og karrierevejleder ved Studievalg Danmark